1. Si det rette

Den mest suksessrike sjekkelinjen enkelt og greit «Hei». 60 prosent av kvinnene i deres undersøkelse krysset av for dette alternativet fremfor MANN-favoritter som «Klærne din ville tatt seg flott ut på soveromsgulvet mitt» og klassikeren «Hvordan vil du ha dine egg – befruktet?»…

2. Kroppskontakt

Ifølge forskere bør du ha fysisk kontakt med den heldige utvalgte innenfor timen om hun skal være interessert i deg.

3. Kyss godt

Et dårlig førstekyss reduserer sjansen for sex med 50 prosent. Grønn te fungerer bedre enn ulike «frisk pust»-pastiller for å fjerne dårlig ånde.

4. Kjenn din massasjeolje

Intim kroppsmassasje er aldri feil, og dersom du velger en olje som inneholder vitamin C og E vil det øke hennes seksuelle drifter.

5. Bli ekspert på hennes anatomi

Ta deg god tid til å finne ut av hvor hennes punkter er. I tillegg til g-punktet og klitoris har kvinner en rekke erogene soner i den ytre tredelen av vagina.

 

Under samleiet

6. Hvisk i rett øre

Forskere  har kommet frem til at det lønner seg å komme med seksuelle forslag i hennes høyre øre. Det blir mottatt i «gjøre»-delen av hjernen hennes, og øker sjansene for at hun er med.

7. Leppene hennes

Suger du forsiktig på underleppen hennes, vil kroppen hennes sende blod til vagina, og gjøre henne mer tent.

 

8. Varme føtter

Undersøkelser viser at jenter har 30 prosent større sjanse for å få orgasme om føttene hennes er varme. Men det er bortimot 100 prosent sjanse for at hun synes du er utiltrekkende om du beholder tennissokkene på for å holde dine føtter varme.

9. Fokuser på pust

Når du er i ferd med å komme, fokuser på pusten din, og kan la hele kroppen oppnå klimaks. 90 prosent av alle kvinner sier dessuten at de tenner på mannens tunge pust. Likevel liker de altså ikke at du sovner etterpå…

10. Mer biting

Litt forsiktig biting gjør at blodet kommer nærmere hudens overflate og hun blir mer sensitiv overfor din berøring. Er dere fans av «True Blood», kan du selvsagt hviske «Sookie» med bred sørstatsdialekt for økt effekt.

11. Musikk

Ved universitetet i Pennsylvania har forskere funnet ut at hun blir mer tent av å høre musikk med kjapt tempo og enkel rytmisk struktur. Rock, altså, ikke R&B. Puh!

12. Kosing

Vi vet; du har mest lyst til å lukke øynene og sove. Men ved Kinsey-instituttet for sex-forskning ved universitetet i Indiana, har man funnet ut at dersom hennes kosebehov blir tilfredsstilt etter sex, produseres oksytocin, som øker sjansene for mer sex betraktelig. Ifølge forskere ved Kinsey-instituttet vil du dessuten være klar for en ny runde 15 minutter tidligere, ved hjelp av kroppskontakt og beføling.