Den ultimate guiden til vaginakuler

Slik fungerer det

De klassiske vaginakulene består av to hule kuler som har en liten metallkule inni. Ved bevegelse begynner kulene å rotere og svingningene brer seg ut. Det stimulerer nervene i vagina. Samtidig spenner bekkenbunnsmuskulsturen seg for å holde kulene på plass – effektiv og samtidig lystgivende trening.

Hvordan bruke vaginakuler

Hvordan få vaginakulene på plass

 1. Bruk et vannbasert glidemiddel for at kulene lettere skal skli på plass. Ikke bruk for mye.. Husk at hvis de sklir veldig lett inn, vil de også skli veldig lett ut igjen!
 2. Det er ofte lurt å starte i en liggende possisjon. Vaginakulene sklir lettere på plass om kroppen er i en avslappet possisjon.
 3. Prøv å hold kulene inne i deg, ved å stramme beinmusklene, samtidig som du beveger beina mot hverandre
 4. Når du føler at du klarer å holde kulene på plass ved hjelp av musklene dine, kan du prøve å bevege deg rundt samtidig som kulene er inne i deg.

Tips

 1. Du har kanskje lest om kvinner som bruker vaginakulene utendørs blant andre mennesker.
  Det kreves mye trening for å få kontroll over kulene og vi anbefaler ikke at du bruker kulene utendørs før du er helt sikker på at du har kontroll.
 2. Har du trøbbel med å få kulene ut?
  Vaginakulene kan ikke forsvinne der inne, så ikke få panikk. Det hjelper ofte med litt ekstra glidemiddel og litt ekstra beveglese. Prøv gjerne å sett deg på huk.
 3. Vask kulene godt før og etter bruk. Du kan bruke varmt vann og intim såpe, eller så kan du bruke leketøyrens.

Øvelse gjør mester!

 1. Klem bekkenmusklaturen sammen og hold i 5 sekunder, slapp av i 10 sekunder og gjenta dette 10 ganger. Gjør dette 3 ganger daglig.
 2. Når du føler at dette blir for lett kan du øke antall repetisjoner og holde muskelsammentrekningen lenger.
 3. Vi anbefaler vakinakuler med utskiftbare kuler og vekter, slik at du får mer utbytte av treningen.

Tomt på lager
Se alle produktene her