Levering

Det tar mellom 5-10 dager før pakken ankommer din adresse. Lurer du på noe, kan du se om du finner svaret ditt nedenfor.

Du kan alltid kontakte oss på kundeservice@lekekameraten.no

 

Har du ikke fått ordren din enda?

Levering tar som regel 5-10 virkedager, men i noen tilfeller kan det ta litt lenger. Hvis det har gått mer enn 10 dager, og du ikke har fått ordren din, vennligst les videre.
Norge er dessverre litt tregere enn resten av verden når det gjelder frakt. Når våre forsendelser kommer frem til Norge, må de først klareres i tollen, og noen ganger utføres det også rutine sjekk av pakker, noe som kan føre til forsinkelser.

Om pakken ikke har ankommet etter 14 dager, kan du kontakte oss!

 

Kan jeg spore ordren min?

Vi har dessverre ikke muligheten til å spore pakker sendt til Norge.  Men frykt ikke, det er utrolig sjeldent at vi har problemer med pakker som blir borte. 

Manglende produkter i ordren din?

Om det skulle mangle et produkt i ordren din, vennligst kontakt oss og inkluder ordrenummer og navnet på varen som mangler.

Vi sender et nytt produkt til deg umiddelbart, og undersøker så klart også hva som kan ha skjedd for at denne feilen oppstod, slik at vi kan forhindre dette i fremtiden.

Mottatt feil vare?

Om du har mottatt feil vare eller mangler 1 eller flere produkter fra ordren din, vennligst kontakt oss og inkluder følgende informasjon hvis mulig:

    • Ditt ordrenummer. Du finner dette i e-posten med din ordrebekreftelse.
    • Et bilde av produktet du har mottatt, eller en link fra vår nettside til hvilket produkt du har mottatt. På denne måten har vi muligheten til å identifisere feilen, og sørge for at dette ikke gjentar seg, i tilfelle feilen skjedde på lageret vårt.

 

Ikke hjemme for levering?

Hvis pakken er for stor for postkassen din, blir den levert til nærmeste postkontor, hvor du kan hente pakken påfølgende dag, etter at du har mottatt hentelappen i postkassen om at du har en pakke som venter på deg.

Kan jeg hente ordren i butikken deres?

Dessverre er ikke dette mulig.