1. Generelt

Når du handler hos www.lekekameraten.no er kjøpsbetingelsene sammen med din bestilling, grunnlaget for kjøpsavtalen du inngår med oss. Våre kjøpsbetingelser er tilgjengelig kun på norsk. Vårt hovedlager er i England, og varene blir sendt derfra. Merk: Tollgebyr kan forekomme på enkelte produkter. Koster produktet 450 kr eller mer, vil du mest sannsynlig få toll gebyr.

 

2. Trygghet

Alle personopplysninger som lagres hos oss i forbindelse med din bestilling blir holdt fortrolig fra vår side. De blir ikke videresolgt til en tredjepart, eller brukt i noen som helst form for markedsføring i ettertid.

Vi videreselger ikke returnerte produkter, du kan derfor være helt trygg på at produktet du mottar ikke har vært testet/brukt. Alle produkter vi selger kan brukes i Norge.

3. Registrering og bestilling

For å handle i vår nettbutikk kan du registrere deg med en brukerkonto, eller handle som gjest.

For å bekrefte din bestilling må du huke av for at du har lest og aksepterer kjøpsbetingelsene. For at pakken din skal sendes ut så raskt som mulig, sendes ordre inn til pakking fortløpende. Merk derfor at din bestilling ikke kan endres eller avbestilles når du har bekreftet kjøpet. Dette gjelder både bestillingens innhold (varer) og kontaktinformasjon (adresse, telefon). 

Når din bestilling har gått gjennom til oss, vil du automatisk motta en ordrebekreftelse fra oss på den e-postadressen du registrerte i ordren. Vær derfor nøye med å skrive inn rett e-postadresse.

4. Betaling

I vår nettbutikk kan du velge om du vil betale med kort eller med din Paypal-konto. Vi aksepterer Visa og MasterCard. 

 

5. Aldersgrense

Det er 18 års aldersgrense for å handle på lekekameraten.no

6. Falske bestillinger og feilaktige avbestillinger

Vi gjør oppmerksom på at svindelforsøk, identitetstyverier, tullebestillinger og sjikanering vil bli politianmeldt. Det er ikke lov å bestille varer og sende pakken til andre mottakere enn seg selv, med mindre dette er klarert med den andre parten. 

Det er heller ikke lov til å avbestille en ordre på vegne av andre, med mindre dette er klarert med personen som opprettet ordren.

7. Reklamasjon og orgasmegaranti

Reklamasjon

Dersom varen du har mottatt har feil eller mangler, er det fint om du gjør oss oppmerksom på dette snarest og innen rimelig tid etter at feilen er oppdaget. Ta kontakt med kundeservice kundeservice@lekekameraten.no. Ved en reklamasjon vil vi be deg om å sende produktet tilbake til oss for at vi skal kunne se på det. Er reklamasjonsretten gjeldende, vil du få tilsendt et makent eller tilsvarende fungerende produkt. Du vil ikke få dine portoutgifter dekket. 

Vi gjør oppmerksom på at reklamasjoner ikke gjelder ved feilbruk eller mislighold av produktet fra kundens side.

 

Returneres til:

Tanumveien 205 
1339 Vøyenenga 

Merkes: “garanti”

8. Angrerett

Alle våre nettkunder har i følge norsk lov 14 dagers angrefrist fra dagen de mottar produktet. Du har 14 dager på å gi beskjed om at du angrer, og ytterligere 14 dager på å sende varene i retur. Du får tilbake kostnadene ved produktet, men du må selv ta kostnaden for returfrakten.  

Vi videreselger ikke returnerte produkter, du kan derfor være helt trygg på at produktet du mottar ikke har vært testet/brukt. 

Returneres til:

Tanumveien 205 
1339 Vøyenenga 

Merkes: “garanti”

Viktig: 

Send ikke produktet i postoppkrav eller rekommandert tilbake til oss. Pakker som blir sendt som dette blir ikke hentet.

9. Levering

Feil eller mangler

Om du skulle oppdage feil eller mangler på én eller flere varer i forhold til bestillingsbekreftelsen din, ber vi deg ta kontakt med oss så snart du oppdager feilen. 

Vare skadet under transport

Posten er flinke til å stoppe og returnere synlig skadede pakker tilbake til oss. Om du likevel skulle oppdage at produktet og emballasjen er blitt skadet under transport, ta kontakt med kundeservice.

Ikke-avhentede pakker

Om du bestiller produkter fra oss og ikke henter pakken din uten å informere oss om dette, vil du bli ilagt et gebyr på kr 250,-.

 

5-10 dagers leveringstid

Royal Mail bruker normalt 5-10 virkedager (man.- fre.) på å levere pakken fra den hentes på vårt eksterne lager. I høysesonger som f.eks. jul og sommer må du påberegne noen flere dager utover dette. Normalt sett er siste frist for pakker som skal leveres innen julaften 10.desember.

Dersom en vare er utsolgt eller blir utsolgt innen din ordre er behandlet, forbeholder vi oss retten til å kansellere denne eller de varen(e) fra ordren. Vi ettersender ikke varer som er utsolgt.

10. Porto- og fraktkostnader

Portoen blir lagt til på totalsummen av pakken du har bestilt, og du kan få tollgebyr på varer som koster over 450 kr i vår nettbutikk.. Portokostnader for de ulike leveringsalternativene er: 

  • Standard Kr 59,-  
  • Express Kr 250 ,-

Du velger selv hvilket alternativ du ønsker i handlekurven under kjøpsprosessen. 

 

11. Force majeure

Dersom force majeure skulle oppstå stopper Lekekameratens forpliktelser opp. Om perioden varer lengre enn 2 måneder har du så vel som vi rett til å oppheve avtalen uten at det i disse tilfellene foreligger noen krav om å betale erstatning. 

Med force majeure menes blant annet streik, lockout, transportforsinkelser, import-/eksportforbud, krig, naturkatastrofer, brann mm, uansett om dette forekommer hos bedriften eller hos bedriftens leverandør.

13. Lover

Lekekameraten følger retningslinjer gitt av norsk lov. Eventuelle tvistesaker skal avgjøres ifølge norsk lov. Hos Lovdata og Fobrukerrådet kan du lese mer om Forbrukerkjøpsloven, Kjøpsloven eller Angrerettloven dersom du ønsker mer informasjon om dette.