Intensitet er noe all bra sex ser ut til å inneholde, og selv om det kan virke enkelt å finne ut hvorfor intens sex er bra, er det litt vanskeligere å finne ut hvorfor bra sex er intens. «Intens» sex kan henvise til «en kjappis» som setter igjen merker etter negler på ryggen, eller en sakte omgang med konstant øyekontakt der dere smelter inn i hverandre. På grunn av dette kan det se ut som et mysterium nøyaktig hva som gir god sex sin intensitet. La oss se på hva som er felles for all intens sex, og ut fra dette kan vi finne ut hvordan så og si alle kan ha bedre sex.

1. Forventning 

Forventning kan bety en lang, sakte oppbygging over flere timer, men det trenger ikke å bety det. En hel dags forventning kan komprimeres til de få sekundene der dere kaster alle hemninger  og begynner å rive av hverandre klærne.

 

2. Lidenskap

Dette er knyttet til forventning ettersom det krever at du lar deg rive fullstendig med i øyeblikket, at du tenker at dette er det du trenger mer enn noe annet i verden akkurat nå. Tiden står stille, og det kan være fem minutter eller fem timer, men det gjør ikke noe – ingenting annet betyr noe.

3. Bånd

Dette trenger ikke å bety at dere må være i et fast forhold for å finne veien til bedre sex – et bånd er noe som kan føles umiddelbart, og vare bare noen timer. Men når sex deles mellom to mennesker som allerede føler et kjærlighetsbånd, kan følelsen av samhørighet bli så sterk at dere faktisk glemmer at dere er to forskjellige mennesker.