Den ultimate guiden til glidemiddel

Glidemiddel er ikke bare et redskap. Det er også en god måte å øke nytelsen på under sex og forspill og tilføre en ny dimensjon mens du leker. Det finnes en rekke fornemmelser du kan føle med nytelsesgeler, fra avkjølende effekter til litt mer varme. Det er opp til deg å prøve dem alle sammen! Men vi kan gjøre avgjørelsen lettere med noen av våre egne anbefalinger og ideer du kan prøve ut. Vi beskriver også fornemmelsene, noe som gir deg et hint av hva du kan føle.

Hvilke type glidemiddel bør du velge?

Vannbasert glidemiddel

Et vannbasert glidemiddel kan variere i farge, konsistens, smak og lukt. De aller fleste glidemidler er vannbasert, og er trygge å bruke sammen med kondomer og sexleketøy.

I tillegg er det helt ufarlig å spise, derfor kommer de ofte med forskjellige smaker, i tillegg til helt lukt og smakfrie alternativer.

Hvis du veldig sensitiv anbefaler vi å velge et vannbasert glidemiddel som ikke inneholder smak, farge, eller lukt.

 

 

Silikonbasert glidemiddel

Et silikonbasert glidemiddel inneholder tre ingredienser som til sammen gjør at glidemidlet er tyntflytende.

Glidemiddelet kan brukes sammen med kondomer, til full kroppsmassasje og intimmassasje. Det kan brukes til noen leketøy som er laget i 100 % rent silikonmateriale, men generelt anbefales det å benytte vannbasert glid sammen med leketøy

Analglid 

Ved analsex er det ekstra viktig å tilføre fuktighet, for her produserer man ikke noe eget. Det vil også være mye deiligere og mindre smertefullt når man tilfører et ordentlig glidemiddel. Et analt glidemiddel kan være både vannbasert eller silikonbasert, og er laget slik at det holder ekstra lenge.

Oversikten

Glidemidler kan forbedre sex på en rekke måter. De reduserer friksjon, noe som gjør alt litt mer … glatt, og mye mer gøy. Sammen med den økte fornemmelsen noen  kan gi (varme, avkjøling eller kribling), kan glidemiddel virkelig sette fart på leken. 

Glidemiddel er en viktig del av seksuell kontakt. Det bidrar til å forsterke nytelsen, men også beskytte ømfintlige kroppsdeler. Vagina produserer sitt eget glidemiddel ved opphisselse, men noen ganger er det nødvendig med litt ekstra. Glidemiddel kan også brukes til analsex, men sex er så mye mer enn penetrering, og glidemiddel gjør mye mer enn bare å legge til rette – de kan skape en helt ny fornemmelse som fullstendig kan forandre hvordan du tenker på sex.

Ved å utforske nye måter å nærme seg hverandre på, for eksempel å berøre partneren med glidemiddel på fingrene, kan man oppnå nye og intense fornemmelser og fullstendig forandre hvordan man tenker på sex ved å ta det hele til et nytt nivå.

.

Se alle våre glidemiddel her